Groepsreizen

Hier vind je het aanbod aan groepsreizen van VeloTours. De groepsreizen staan onder begeleiding van een reisleider/begeleider van VeloTours en zijn meestal op basis van halfpension. Er worden gezamenlijke trainingsritten georganiseerd.  

Opzet groepsreizen en -evenementen

Bij de groepsreizen is standaard begeleiding aanwezig en technische assistentie. Bij deze arrangementen worden ook trainingsritten verzorgd. Indien van toepassing wordt de bagage ook vervoerd. De meeste groepsreizen zijn op basis van halfpension. Je verblijft in principe op een 2-persoonskamers. Soms (in overleg) ook op een 3-persoonskamer. Indien je je individueel aanmeldt, wordt je door VeloTours ingedeeld bij iemand anders op de kamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer is op aanvraag bij VeloTours verkrijgbaar.

Groepsgrootte

De minimale groepsgrootte is in de meeste gevallen 10 personen. Bij groepsreizen is de maximale grootte ca. 24 personen. Bij groepsevenementen (meestal met een vaste standplaats) kan de maximale groepsgrootte groter zijn. In alle gevallen probeert VeloTours er een onvergetelijk, sportieve, goedverzorgde, gezellige tijd van te maken!

Ons aanbod


 • Frankrijk, Fietsnascholingscursus Mont Ventoux
  16/09/2017 - 22/09/2017
  Buis-les-Baronnies, Frankrijk
  Ben je huisarts, sportarts, bedrijfsarts of medisch specialist? En is wielrennen je hobby? Combineer dan nu een interessante nascholingscursus over sportgeneeskunde met je hobby. De opzet van de cursus is dat er in principe ’s ochtends wordt nageschoold en ’s middags gefietst. We fietsen dagelijks afstanden van 40-100 km met twee niveaugroepen (basisgroep en een wat snellere groep).
  €1.150,00 • Cape Town Cycle Tour
  06/03/2018 - 13/03/2018
  Cape Town, Zuid-Afrika
  De Cape Town Cycle Tour moet je een keer hebben gereden. Over een van de mooiste parcoursen ter wereld. Een echt volksfeest met zo'n 30.000 deelnemers. Deze groepsreis combineert deze tour met het ondersteunen van de Songezo Cycling Academy in het township Masisphumele waar we ook op bezoek zullen gaan.
  €1.475,00