Granfondo Vosges2018-01-08T13:41:55+00:00

Granfondo Vosges

  • 20 mei 2018
  • La Bresse, Frankrijk

De Granfondo Vosges is een nieuwe cyclosportieve die door de organisator van de Trois Ballons en Marmotte wordt georganiseerd. Een fraai alternatief voor de Trois Ballons. En ook zeer interesssant voor wielrenners die graag verrassende, wat minder bekende cols in de Vogezen willen ontdekken. Je hebt de keuze uit drie afstanden, de Rando 68 km, de Mediofondo 132 km en de Granfondo 179 km. Start en finish is in het bergdorpje La Bresse.

Algemene informatie

De Granfondo Vosges telt drie afstanden waarbij de Granfondo Vosges met 179 km en ruim 3500 hoogtemeters tot de verbeelding spreekt. Een prima alternatief voor de Trois Ballons. Het leuke van deze nieuwe cyclo is dat ie echt helemaal in de Vogezen wordt gereden (itt de Trois Ballons). Het hotel dat is opgenomen in het arrangement ligt op ruim een km van de start-finishlocatie. VeloTours heeft een contingent startbewijzen voor deze langste afstand weten te bemachtigen. Voor alle informatie voer deze tocht: www.sportcommunication.com.

Hotel L’Auberge du Brabant (***) 

Alle kamers van L’Auberge du Brabant bieden uitzicht op de Vogezen, een lcd-tv, een kluisje en een telefoon. Ze beschikken ook over een eigen badkamer, een kledingkast en een bureau. Uit de kraan op uw kamer komt bronwater.

Het L’Auberge du Brabant serveert een ontbijtbuffet, en in het restaurant staan lokale specialiteiten op het menu. U kunt van een drankje genieten op het terras, dat aan de skipistes ligt.

Het personeel van het L’Auberge du Brabant organiseert thema-avonden, excursies en begeleide rondleidingen. U kunt hier op verzoek ook genieten van huisgemaakte gerechten, bereid met lokale producten.

Er kunnen in de omgeving verschillende activiteiten ondernomen worden, zoals skiën, langlaufen en wandelen. Het centrum van La Bresse en de start en finish van de Granfondo Vosges liggen op ca. 3 km. Het meer Lac des Corbeaux bevindt zich op 4 kilometer van het L’Auberge du Brabant.

Programma

Donderdag 17 mei 2018

Aankomst op eigen gelegenheid in het hotel in La Bresse.

Vrijdag 18 mei 2018

Mogelijkheid om lekker te trainen. Interessante routes zijn bv de Route des Cretes of beklim een van de Ballonnen.

Zaterdag 19 mei 2018

Ophalen van je starbewijzen, laatste voorbereidingen en voor de liefhebbers misschien nog een rustig tochtje rond La Bresse.

Zondag 20 mei  2018

De dag van de race: Granfondo Vosges.

Maandag 21 mei 2018

Na het ontbijt uitchecken uit het hotel en einde arrangement.

Alle informatie over deze cyclo vind je op www.sportcommunication.com

Prijzen per persoon arrangement Granfondo Vosges (17 – 21 mei 2018)

€ 285,-

Toeslag 1-persoonskamer: € 175,-

 

Inbegrepen:

– vier overnachtingen inclusief ontbijt in een gedeelde 2-persoonskamer

– bewaakte fietsenstalling in het hotel

– gegarandeerd startbewijs voor de Granfondo Vosges met alle daarbij behorende services (chip, shirt, oorkonde, ravitailleringsposten e.d.)

 

Niet inbegrepen:

– boekingskosten euro 10,- per boeking

– evt reis- en of annuleringsverzekering

Vul dit formulier in om je in te schrijven.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Desbetreffende reis (verplicht)

Je verzoek