Maatwerk2018-10-11T10:44:34+00:00

Maatwerk

Bent u op zoek naar een ander soort reis, evenement of heeft u advies nodig? Met meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche bent u bij VeloTours aan het juiste adres.

VeloTours is opgericht begin 2014 en verzorgt wielerevenementen en wielerreizen voor racefietsers. VeloTours is eigendom van Martin de Ruiter. Zijn grote hobby is wielrennen. Passie voor de wielersport, persoonlijk contact en een goede service zijn de kernwaarden van VeloTours. Ondertussen heeft Martin meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van wielerevenementen en -reizen. Tot de klantenkring behoren o.a. de Universiteit Utrecht, UMC Utrecht, ING Bank, Maxima Medisch Centrum, Business Peloton Utrecht, diverse wielerverenigingen, Team LottoNL-Jumbo en Klepierre. VeloTours was nauw betrokken bij de start van de Tour de France in Utrecht en is organisator van ondermeer de Classico Giro Utrecht en de Tour de Dom.
VeloTours is officieel agent voor de Maratona dles Dolomites, La Marmotte, Granfondo Fausto Coppi, Nove Colli  en de Granfondo New York. Maatwerk is het motto en we denken graag met u mee.