Cardiologenfietsreis ESC Londen

Datum

24/08/2021 - 27/08/2021

Vanaf

795

Beoordeling

Niveau

Intermediate, Geavanceerd, Expert

partnerno
Deze reis valt onder de garantieregeling VZR Garant

Tijdens deze 4-daagse fietsreis kun je starten in Utrecht of Breda. We fietsen zuidwaarts naar Breda en vervolgens Belgie in. De eerste etappe finisht in Antwerpen. De tweede dag fietsen we door de Vlaamse Ardennen met beklimmingen als de Oude Kwaremont en de Muur van Gerardsbergen met overnachting in Kortrijk. De derde dag fietsen we vanuit Kortrijk via de Kemmelberg richting Ieper en door Noord-Frankrijk naar Calais waar we overnachten. De laatste fietsdag begint met de overtocht van Calais-Dover. Vervolgens fietsen we door het fraaie, glooiende Engelse landschappen, langs Canterbury naar Londen waar we in de buurt van het Excell congrescentrum de fietsen en overtollige bagage weer inladen. VeloTours zorgt dat je fiets en bagage weer teruggebracht worden naar Utrecht waar je na het congres je spullen weer kunt komen ophalen. l

We fietsen dagelijks etappes van ca. 140 km waarbij we twee groepjes vormen: een basisgroep en een wat snellere groep. De laatste dagen zitten er gemiddeld ca. 800 hoogtemeters in elke etappe. De reis is geschikt voor racefietsers die in goede conditie zijn en dagelijks ruim 100 km in heuvellandschap aankunnen. We begeleiden de fietsers met een bestelbus en zorgen dat er onderweg dagelijks lunch wordt geregeld en een verzorgingspost. We overnachten in goede middenklassehotels waarbij 1-persoonskamer op aanvraag mogelijk zijn.

SCHRIJF JE GERUST IN! Mocht de reis niet doorgaan a.g.v. het Coronavirus dan wordt de gehele reissom weer gerestitueerd!(*)

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Het minimumaantal deelnemers aan deze reis bedraagt 14. Mocht dit aantal vier weken voor de vertrekdatum niet zijn behaald, dan behoudt VeloTours zich het recht voor de reis te annuleren of om in overleg met de deelnemers de reis om te zetten naar een ander arrangement.

 

Beschikbaar

Vanaf

795

Beoordelingen

Duur

4 dagen

Start
24/08/2021

Finish
27/08/2021

Niveau
Intermediate, Geavanceerd, Expert

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen:

030-8774491
info@velotours.nl

Services

Wij bieden de volgende services tijdens deze fietsreis:

Accommodaties

Middenklassehotels

We verblijven in prima toeristenklasse en middenklassehotels op basis van gedeelde 2-persoonskamers. De maaltijden worden zoveel mogelijk afgestemd op wielrenners.

Programma

Dinsdag 24 aug 2021

ETAPPE UTRECHT – ANTWERPEN, CA. 140 KM

08.30 uur: Introductie en kennismaking.

09.30 uur: Start fietstocht. We hebben flink wat kilometers voor de boeg maar qua hoogtemeters is het nog een makkie vandaag. We rijden vanuit Utrecht zuidwaarts door de Betuwe en beklimmen de bruggen over de Lek, Waal en Maas. Oostwaarts. Na het rivierenlandschap rijden we naar Breda om deelnemers die daar starten op te pikken. We rijden Belgie in om via het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten aan te komen in Antwerpen.  Overnachting in Antwerpen of directe omgeving.

   

 

Woensdag 25 aug 2021

ETAPPE ANTWERPEN – KORTRIJK 155 KM EN 1100 HM

09.30 uur Vandaag is de langste etappe en staat in het teken van de beroemde beklimmingen van de Ronde van Vlaanderen. Langs de Schelde rijden we Antwerpen uit om vervolgens zuidwestwaarts over kleine rustige weggetjes naar de Vlaamse Ardennen te rijden. We beklimmen als eerste helling de Bosberg en vervolgens de Muur van Geraardsbergen. Via diverse andere beklimmingen  (o.a. de Oude Kwaremont) rijden we de Vlaamse Ardennen weer uit naar Kortrijk.  Hier overnachten we.

 

Donderdag 26 aug 2021

ETAPPE KORTRIJK – CALAIS, 140 KM, 800 HM

09.30 uur We starten vandaag met enkele klimmetjes die bekend zijn van de voorjaarsklassieker Gent-Wevelgem zoals de Kemmelberg. We verlaten Belgie en rijden via een licht glooiend landschap over rustige wegen naar Calais. We overnachten hier.

 

 

Vrijdag 27 aug 2021

ETAPPE DOVER – LONDEN, 140 KM, 1100 HM

Na een vroeg ontbijt pakken we de ferry naar Dover. Na aankomst is het even opletten geblazen vanwege het links rijden. We rijden via fraaie, rustige wegen naar Canterbury. De hele dag gaat het (licht) op en neer. We nemen een zo rustig en veilig mogelijk fietsroute om Londen in te rijden en finishen in de buurt van het Excell congrescentrum. Hier is het einde van de reis en worden fietsen en bagage ingeladen.

 

 

 

 

Routes

Prijzen & boeken

€ 795,- per persoon

Korting: AIO’s € 125,- (er is ruimte voor zes AIO’s op deze reis)

1-persoonskamer toeslag: € 175,-

 

Op dit arrangement zijn de Algemene Voorwaarden van VeloTours van toepassing. Deze vind je elders op deze website of zenden we je op aanvraag toe.

Mocht agv Corona de reis niet door kunnen gaan, dan ontvang je de volledige reissom retour.

 • Technische assistentie
 • Bezemwagen (busje)
 • Bagagevervoer tijdens de etappes (busje)
 • Toeristen- en middenklassehotels met ontbijt en diner, afgestemd op racefietsers
 • Afgesloten ruimte voor stallen van de fietsen
 • Lunch en verzorgingspost onderweg
 • Overtocht Calais – Dover voor deelnemer en fiets
 • Reisbegeleiding
 • Groepjes van max. 10 fietsers per groep met keuze uit diverse snelheden
 • GPX-routes
 • Wielershirt VeloTours

 

 • Vervoer naar Utrecht. We zullen vertrekken en aankomen op een plek waar je makkelijk gratis je auto evt kunt parkeren
 • Verblijf in Londen, deelname congres
 • Terugreis naar Nederland
 • Evt reis- en of annuleringsverzekering
 • Bijdrage garantiefonds VZR Garant en boekingskosten, € 15,- per boeking

Boekingsformulier

1

Boekingsformulier

1

Onze zekerheden

Covid-19 Update: gratis annuleren

Mocht a.g.v. van Covid-19 in 2021 een arrangement niet doorgaan dan ontvang je de (aan)betaling van ons retour. Dus geen reden om je boeking uit te stellen. Voor de exacte voorwaarden zie de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende reis.

VeloTours biedt maatwerk

Wil je graag een arrangement boeken maar liever wat langer verblijven of extra services boeken? Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Je kunt ons altijd even mailen of bellen als je iets zoekt wat je niet op onze website ziet staan.

VeloTours is