Cardiologenfietsreis ESC Londen

Datum

27/08/2024 - 30/08/2024

Vanaf

795

Beoordeling

Niveau

Array

partnerno
Official Partner
Deze reis valt onder de garantieregeling VZR Garant
Dit is een groepsreis

Tijdens deze 4-daagse fietsreis kun je starten in Utrecht of Breda. We fietsen zuidwaarts naar Breda en vervolgens Belgie in. De eerste etappe finisht in Antwerpen. De tweede dag fietsen we door de Vlaamse Ardennen met beklimmingen als de Oude Kwaremont en de Muur van Gerardsbergen met overnachting in Kortrijk. De derde dag fietsen we vanuit Kortrijk via de Kemmelberg richting Ieper en door Noord-Frankrijk naar Calais waar we overnachten. De laatste fietsdag begint met de overtocht van Calais-Dover. Vervolgens fietsen we door het fraaie, glooiende Engelse landschappen, langs Canterbury naar Londen waar we in de buurt van het Excell congrescentrum de fietsen en overtollige bagage weer inladen. VeloTours zorgt dat je fiets en bagage weer teruggebracht worden naar Utrecht waar je na het congres je spullen weer kunt komen ophalen. l

We fietsen dagelijks etappes van ca. 140 km waarbij we twee groepjes vormen: een basisgroep en een wat snellere groep. De laatste dagen zitten er gemiddeld ca. 800 hoogtemeters in elke etappe. De reis is geschikt voor racefietsers die in goede conditie zijn en dagelijks ruim 100 km in heuvellandschap aankunnen. We begeleiden de fietsers met een bestelbus en zorgen dat er onderweg dagelijks lunch wordt geregeld en een verzorgingspost. We overnachten in goede middenklassehotels waarbij 1-persoonskamer op aanvraag mogelijk zijn.

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Het minimumaantal deelnemers aan deze reis bedraagt 14. Mocht dit aantal vier weken voor de vertrekdatum niet zijn behaald, dan behoudt VeloTours zich het recht voor de reis te annuleren of om in overleg met de deelnemers de reis om te zetten naar een ander arrangement.

 

Beschikbaar
Aanmelding volgend jaar

Vanaf

795

Beoordelingen

Duur

4 dagen

Start
27/08/2024

Finish
30/08/2024

Niveau
Array

Heeft u vragen?
Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen:

030-2072671
[email protected]

Services

Wij bieden de volgende services tijdens deze fietsreis:

Accommodaties

Middenklassehotels

We verblijven in prima toeristenklasse en middenklassehotels op basis van gedeelde 2-persoonskamers. De maaltijden worden zoveel mogelijk afgestemd op wielrenners.

Programma

Dinsdag 27 aug 2024

ETAPPE UTRECHT – ANTWERPEN, CA. 140 KM

08.30 uur: Introductie en kennismaking in het Holland Heart House in Utrecht.

09.30 uur: Start fietstocht. We hebben flink wat kilometers voor de boeg maar qua hoogtemeters is het nog een makkie vandaag. We rijden vanuit Utrecht zuidwaarts door de Betuwe en beklimmen de bruggen over de Lek, Waal en Maas. Oostwaarts. Na het rivierenlandschap rijden we naar Breda om deelnemers die daar starten op te pikken. We rijden Belgie in om via het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten aan te komen in Antwerpen.  Overnachting in Antwerpen of directe omgeving.

   

 

Woensdag 28 aug 2024

ETAPPE ANTWERPEN – KORTRIJK 150 KM EN 900 HM

09.30 uur Vandaag is de langste etappe en staat in het teken van de beroemde beklimmingen van de Ronde van Vlaanderen. Langs de Schelde rijden we Antwerpen uit om vervolgens zuidwestwaarts over kleine rustige weggetjes naar de Vlaamse Ardennen te rijden. We beklimmen als eerste helling de Bosberg en vervolgens de Muur van Geraardsbergen. Via diverse andere beklimmingen  (o.a. de Oude Kwaremont) rijden we de Vlaamse Ardennen weer uit naar Kortrijk.  Hier overnachten we.

 

Donderdag 29 aug 2024

ETAPPE KORTRIJK – CALAIS, 140 KM, 800 HM

09.30 uur We starten vandaag met enkele klimmetjes die bekend zijn van de voorjaarsklassieker Gent-Wevelgem zoals de Kemmelberg. We verlaten Belgie en rijden via een licht glooiend landschap over rustige wegen naar Calais. We overnachten hier.

 

 

Vrijdag 30 aug 2024

ETAPPE DOVER – LONDEN, 135 KM, 1000 HM

Na een vroeg ontbijt pakken we de ferry naar Dover. Na aankomst is het even opletten geblazen vanwege het links rijden. We rijden via fraaie, rustige wegen naar Canterbury. De hele dag gaat het (licht) op en neer. We nemen een zo rustig en veilig mogelijk fietsroute om Londen in te rijden en finishen in de buurt van het Excell congrescentrum. Hier is het einde van de reis en worden fietsen en bagage ingeladen.

 

 

 

 

Routes

Prijzen & boeken

€ 795,- per persoon

Korting: AIO’s € 125,- (er is ruimte voor zes AIO’s op deze reis)

1-persoonskamer toeslag: € 175,-

 

Op dit arrangement zijn de Algemene Voorwaarden van VeloTours van toepassing. Deze vind je elders op deze website of zenden we je op aanvraag toe.

Het minimum aantal deelnemers voor dit arrangement bedraagt 12. Uiterlijk een maand voor vertrek volgt bericht als het arrangement niet door kan gaan.

 • Technische assistentie
 • Bezemwagen (busje)
 • Bagagevervoer tijdens de etappes (busje)
 • Toeristen- en middenklassehotels met ontbijt en diner, afgestemd op racefietsers
 • Afgesloten ruimte voor stallen van de fietsen
 • Lunch en verzorgingspost onderweg
 • Overtocht Calais – Dover voor deelnemer en fiets
 • Reisbegeleiding
 • Groepjes van max. 10 fietsers per groep met keuze uit diverse snelheden
 • GPX-routes
 • Wielershirt VeloTours

 

 • Vervoer naar de startlocatie.
 • Verblijf in Londen, deelname congres
 • Terugreis naar Nederland
 • Evt reis- en of annuleringsverzekering
 • Bijdrage garantiefonds VZR Garant en boekingskosten, € 35,- per boeking

Boekingsformulier

1

Boekingsformulier

1

Standaard boekingsformulier

Aankomst- en vertrekdatum

Contactgegevens

Adresgegevens

Accommodatie

Medepassagiers

Indien u medepassagiers wilt meeboeken kunt u hieronder de voor- en achternaam van één of meerdere passagiers invoeren. Gebruik het +'je rechts om meer medepassagiers toe te voegen.

Verzekeringen

Extra producten en services

Bevestigen